Loading Laddar...
 

Boka kurs

XRiskettan MC Gerthsbo

2020-07-08 (onsdag)
kl. 07:45 - 12:00

Beskrivning

Riskettan är en av de två obligatoriska momenten i din körkortsutbildning för behörighet A. Denna del är teoretisk och behandlar alkohol och andra droger, trötthet samt övriga riskbeteenden i trafiken. Utbildningen hålls vid ett tillfälle och pågår i ca. 4 timmar inkl. raster.

Utbildningsplats

GerthsBo Trafikskola 

Norra Smedjegatan 50, 371 33 Karlskron


0455-25568
info@trossotrafikskola.se
www.trossotrafikskola.se 

KURSVILLKOR FÖR RISKETTAN A

Avbokning

Jag har rätt att avboka utbildningen. Avbokning ska ske via mejl till info@trossotrafikskola.se eller per telefon till 0455-25568. Gör jag detta minst 4 dagar innan kursdag så får jag tillbaka hela kursavgiften. Avbokar jag mindre än 4 dagar innan kursdag och platsen inte kan fyllas med annan elev så återfår jag endast 10% av kursavgiften. Om platsen kan fyllas med annan kund så återfår jag dock hela avgiften. I övrigt gäller Sveriges Trafikskolors Riksförbunds rekommendationer. Det innebär både skyldigheter och rättigheter för mig som kund. Där står till exempel om avbokning och ångerrätt. Här är en länk till hela skriften: STR:s Praxis.

Uteblir jag utan att avanmäla mig så är kursavgiften förverkad och återbetalning kan inte ske.

Krav på legitimation

Jag måste visa upp godkänd legitimation vid kurstillfället. Det är mitt ansvar att legitimationen är giltig och i oskadat skick. Vid avsaknad av legitimation så kan en närstående, t.ex. förälder, legitimera sig och intyga identiteten. Läs mer om legitimering via denna länk: Godtagbara identitetshandlingar

Krav på språkkunskap

Jag talar och förstår svenska. Detta är viktigt för att kunna delta i diskussioner.  Om läraren anser att jag inte uppfyller spåkkravet så blir jag inte godkänd på kursen. Jag får inte tillbaka kursavgiften.

Krav för att bli godkänd

För att bli godkänd på kursen ska man vara närvarande under hela kursen, delta i diskussioner samt kunna återge och redogöra för viss fakta. Läraren avgör under kursens gång om du uppfyller kraven för att bli godkänd.

Rapportering till Transportstyrelsen

Om jag uppfyller kraven på legitimation, språkkunskap och godkänd så kommer jag att bli rapporterad godkänd på utbildningen. Rapporteringen sker senare samma dag. Om jag ska genomföra kunskapsprov vid Trafikverket samma dag som utbildningen så är jag skyldig att meddela detta till den ansvariga läraren vid utbildningen så att kursintyg rapporteras in före tiden för mitt prov.

Notering

PRIS: 900 SEK

FULLBOKAD